BiBeR10x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1 hafta arayla 3 aylık link alabilirsiniz derken yani ne kadar alabiliriz.

Aynı kelimeye almayalım ama örnek bir film sitesi ;

film izle
sinema izle
online film izle
hd film izle

gibi mi almak ana sayfaya mantıklı yoksa kategorilere almak mı

Yani spama girmemek için tabii ki kesin değil fakat en risksiz yöntemi biraz daha detaylı açıklayabilme şansınız var mı acaba.

Mesela bir film sitesine genel güncel bir blogtan link alsak fayda sağlar mı

Yoksa az hitlide olsa yine film sitesinden almak mı mantıklı

Teşekkürler iyi çalışmalar.

edit : Dofollow banner link almak ile footer yada sidebar link almak arasında fark varmıdır ?

Hem fayda açısından hemde spam riski açısından.
Link alımında sürekli aynı kelime için yapılmamalı bunu kaydetmek istedik yazımızda. Site titlesinde ve metasinda yer alan ilk anahtar kelime için ana Sayfa alınabilir. Veya yine farklı verdiğiniz 4 kelime için ayrı sitelerden ana sayfaya alabilirsiniz. Lakin kategorilerinizede link almanız gerekmektedir. Bazı film siteleri için bazen içeriğe dahi link aldığımız olur örnek vermek gerekir ise sinemada yeni vizyona giren bir film için önceden konu açarız oyuncuları fragmanı girer. Gerekli etiketler bırakılır ve tanıtım ve film adında link alımlarını içeriğe yaparız. Anchor denen bir oran vardır. Link lerinizi dofollow kodu ile almanıza gerek yok. Nofollow ve dofollow eklemeden almanız gerekmektedir. Ama dikkat etmeniz gereken site sahibi external link vb eklentiler kurmuş ise linkiniz nofollow A dönecektir. İncele yaparak kodunuzu kontrol etmenizde fayda var. Alim sayısına gelecek olursak bu rakiplere göre değişkenlik göstermektedir. İstediğiniz sıralamaya gelmeye yakın link alımını düşürmeniz gerekiyor. Film siteleri için ek olarak ipucu vermek gerekir ise rakipleriniz den bir adım önde olmak için tanıtım ve link alımlarını haber sitelerinden değilde içeriğinize uyan sitelerden almaya özen gösterin. Sadece kategoriler için haber sitelerini kullanın.