buna ek olarak ensonhaberde facebook paylaşım virüsü yaptırıyorlar bir çok kez denk geldim olay şu gündemde olan veya olmayan bir haberin resmini ilgi çekici olarak yaptırıyorlar sonrasında facebook dışında bir farklı bir api ile facebook apisine bağlantılı bir link kurguluyorlar resme tıklandıgında karsınıza bir ekran cıkıyor burada çarpı kapatma düğmesinin içinede javascript kodu gömülü çarpıya basmış olsanız bile uygulamayı kabul etmiş oluyorsunuz tüm mesele bu ve dahası var bu kadarı yeterli olur aydınlatma için...

SeoTimes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama sosyal medyayı kullanarak sektör işgal ediliyor sosyal medyanın gücünü en basitini onedio da görmüştük.

sizdede oluyordur facebook 'ta hiç uygulamaya bağlı değilim ama durmadan yeni beğendiğim sayfalar oluyor normal değik çünkü beğenileri yakın içerik yok ve spam gönderi hakkında konuşulan sayısı 20 30 bin arası bile değil

merak ettiğim benim facebook hesabımda hiç bir uygulama bağlı değil ve nasıl erişmişler ?

ilginç bir tarafı ise her sayfa birbiri ile bağlantılı bu siteler ile bağlantılı yani gelipte alakası yok demeyin

bu yasal bir suç ve göze çarpmaması çok ilginç

ele başı internethaber .com
sadecehaber. com
radikalhaber .net

örneğin profil resmi bile yok ve 300 bin üstü bir beğeniye sahip : sayfa

daha bir çoğu yüzlerce olmalı hepsi haber siteleri ile bağlantılı haber sektörü için ne büyük nimet

görebildiklerim bu kadar yorumlarınızı bekliyorum bakalım fikriniz ne bu konuda