Merhabalar Arkadaşlar,
Uzun zamandır kampanya yapmadığımı fark edip bir kampanya hazırlamaya karar verdim.
Ay Sonuna ( 31.05.2016 ) kadar aşağıda gördüğünüz paketlerimiz liste fiyatı üzerinden %75 indirimli olarak satışa sunulmuştur.
Referanslarımız ve müşteri yorumlarımız aşağıdadır, İncelemenizi tavsiye ederiz.
Buna Göre Paket Fiyatları 31.05.2016 günü ve Saat 00:00'a Kadar
* Standart Paket 50 Tl yerine 12,5 TL
* Gold PAket 100 TL Yerine 25 TL
* Premium Paket 150 TL yerine 37,5 Tl
olarak satışa sunulmuştur. Her ne kadar tarih ile alakalı bir sınır var isede stok 20 ile sınırlıdır
Kalan Stok: 8
Müşteri Yorumları...
arkadaşa kartvizit yaptırdım, kısa sürede elime ulaştı, tasarımla ilgilendi , istediklerimi sabırla yaptı, hemde acayip uygun fiyata.
Tüm baskı reklam işlerini arkadaşa vereceğim artık
son derece ilgili birisi. çok güzel bir logo tasarımı yaptı kart satış sitemize . ellerine sağlık tekrar teşekkür ederim. son derece memnun oldum
Murat bey'e bir banner çalışması yaptırdım. Çokta beğendim. O kadar güzel olacağını beklemiyordum. Bundan sonra grafik çalışmalarımı onunla yapacağım. İlgisine teşekkür ediyorum. Düşünen arkadaşlar var ise, gözü kapalı güvenebilirler kendilerine. İyi satışlar diliyorum.
Arkadaşa logo yaptırılmıştır. Kaliteli ve profesyonel hizmet için teşekkür ediyorum, herkese tavsiye ederim. Tekrar çalışmak dileğiyle...
1 adet paket alındı
logo çalışmasını teslim aldım gerçekten çok hoş yaptı kesinlikle öneririm.
Logo yaptırıldı gayet başarılı bir şekilde düşüncesini logoya aktarmış arkadaş. Tekrar başka sitelerimde çalışmak dileğiyle.