Merhabalar Arkadaşlar,

Uzun zamandır kampanya yapmadığımı fark edip bir kampanya hazırlamaya karar verdim.

Ay Sonuna ( 31.05.2016 ) kadar aşağıda gördüğünüz paketlerimiz liste fiyatı üzerinden %75 indirimli olarak satışa sunulmuştur.

Referanslarımız ve müşteri yorumlarımız aşağıdadır, İncelemenizi tavsiye ederiz.

Buna Göre Paket Fiyatları 31.05.2016 günü ve Saat 00:00'a Kadar

* Standart Paket 50 Tl yerine 12,5 TL
* Gold PAket 100 TL Yerine 25 TL
* Premium Paket 150 TL yerine 37,5 Tl

olarak satışa sunulmuştur. Her ne kadar tarih ile alakalı bir sınır var isede stok 20 ile sınırlıdır

Kalan Stok: 8

www.inrove.com - 0850 360 0 361

ve binlerce referans...

Müşteri Yorumları...

BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa kartvizit yaptırdım, kısa sürede elime ulaştı, tasarımla ilgilendi , istediklerimi sabırla yaptı, hemde acayip uygun fiyata.
Tüm baskı reklam işlerini arkadaşa vereceğim artık
kokicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son derece ilgili birisi. çok güzel bir logo tasarımı yaptı kart satış sitemize . ellerine sağlık tekrar teşekkür ederim. son derece memnun oldum
ArmanHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Murat bey'e bir banner çalışması yaptırdım. Çokta beğendim. O kadar güzel olacağını beklemiyordum. Bundan sonra grafik çalışmalarımı onunla yapacağım. İlgisine teşekkür ediyorum. Düşünen arkadaşlar var ise, gözü kapalı güvenebilirler kendilerine. İyi satışlar diliyorum.
mucurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa logo yaptırılmıştır. Kaliteli ve profesyonel hizmet için teşekkür ediyorum, herkese tavsiye ederim. Tekrar çalışmak dileğiyle...
tequila adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet paket alındı

logo çalışmasını teslim aldım gerçekten çok hoş yaptı kesinlikle öneririm.
mGunes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logo yaptırıldı gayet başarılı bir şekilde düşüncesini logoya aktarmış arkadaş. Tekrar başka sitelerimde çalışmak dileğiyle.