AvukatArif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm soruları mı peki Geçen gün bir sorun yaşadım. İki ayrı günde 7 tane icra mahkemesi hakimi ve 12 ayrı icra müdürünü yemeğe götürdüm ama sonucunda çözen daha bulamadım

Şaka bir yana yardım etme amacında olman gerçekten güzel tebrik ediyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:20:19 -->-> Daha önceki mesaj 00:15:03 --

Hocam yanlış bilgi vermişler. İcra dosyası işlemden kaldırıldıktan 10 sene sonra zamanaşımı sebebiyle geri dönüşüme gönderilir. Eskiden yakılırdı. Sizin dosyalar da muhtemelen kül olmuştur. Dosyanın zamanaşımına uğradığı aşikar olduğundan talebinizi bu şekilde açın. Haczi direk kaldırmak zorundalar. İcra memurları bazen sorun çıkartabilir haczi kaldırmazsa dosyayı buldurun falan derse de siz talebinizi açın o reddetsin. Basit bir dilekçe ile İcra hukuk mahkemesinden haczi kaldırırsınız.
İlginiz için Teşekkür ederim hocam,Babam vefat ettiği için mirascısı annem ile ben baska kardeşim yok dilekçe için 1 kisinin imzası yeterli mi anneminde gitmesi gerekiyor mu ? birde Çarsamba günü vergi dairesinde borç sorgulattım bir kayıt bulunamadı.Büyük ihtimal dosyalar yok olmuştur dedi ordaki personel