Merhaba Arkadaşlar,
Sıkıntım wordpresste ama çözüm PHP bilgisi gerektirmekte olduğundan konuyu buraya açma gereği duydum. Wordpresste kullandığım "WP Hide Post" eklentisi tek bir PHP dosyasından oluşuyor. Eklenti sağlıklı çalışıyor. Wordpress yazı ekle kısmında "wp hide post" eklentisinden dolayı aşağıda maddelediğim checkbox`lar çıkıyor. Ancak default olarak işaretsiz olarak çıkıyor. Ben herhangi bir/birkaçını işaretleyip yazıyı yayınla dediğimde işaretlediklerimde yazı gizleniyor. Yani eklenti çalışıyor.
Sorum şu ki; ben default olarak ilk kez yazı eklendiğinde "Hide on author pages." hariç diğer checkboxların işaretli çıkmasını istiyorum. Ve bunu eklentinin çalışması bozulmadan yapılmasını istiyorum. Checkboxla istediğim kadar oynayım en son ne işaretlersem onu veritabanına yazacak. İşaretli checkboxlar veritabanına 1 yazıyor. Checkbox işaretini kaldırıp yazıyı kaydettiğimde "1" değerini siliyor.
Yazının en altına dosyayı ekliyorum. Kendim çok uğraştım ama yapamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hide on the front page.
Hide on category pages.
Hide on tag pages.
Hide on author pages.
Hide in date archives (month, day, year, etc...)
Hide in search results.
Hide in feeds.
Buraya ekleyemedim hata verdi sürekli bende text yazısı olarak bu linke yükledim.
PHP Dosyası >>
http://textuploader.com/5bcsm