www.MMMTurkiye.com domaini satılıktır...

FİYAT: 5.000 TL

PEKİ KİMİN İŞİNE YARAR BU DOMAİN?

Dünyayı kasıp kavuran bir piramit sistem var MMM GLobal. Bu adamlar Türkiye için özel bir site yaptırdılar ve hatta sonra bu domain mahkeme kararıyla kapatıldı. Bir kaç ay önce http://turkeymmm.net/tr/ adresiyle devam etmeye başladılar. Şuan alexada 200k'da bu kadar yeni olmasına rağmen. Çünkü sürekli reklamları çıkıyor vs vs.

Bu domain bu sistemde olup para kazanmak isteyen birinin çok işine yarar. Çünkü sistemde ne kadar referans olup kaydettirdiğiniz kişi varsa o kadar çok kendi üye kolunuzu oluşturup başına geçmiş oluyorsunuz. Siteyi siz kurup işlettiğinizde örneğin ayda 50 kişi üye olsa ve 100$ para yüklese, 5000$ para eder. ve sizin hesabınıza bunun %10'u yüklenir, yani 500$.

PEKİ BEN NEDEN BU SİTEYİ KENDİM DEĞERLENDİRMİYORUM?

Aslında bende aynen bu niyetle aldım bu siteyi. Ama sonrasında araştırdım ve bu yöntemle para kazanmanın helal/haram konusunda net bir şey direk bulamamakla birlikte, emin olamadım ve emin olmadığım bir şekilde para kazanmak istemedim. O sebeple de bu domaini satmaya karar verdim.

İlgilenenler PM atıp, konu üzerinden de mesaj attıklarını belirtirlerse eğer hızlıca iletişim kurmuş oluruz. R10'a girmeye pek vaktim olmuyor.