Merhaba,
Sadece ismiyle bile en az 500 online çekebilecek bir servere sahibiyim en son geçen yaz açıldı server ondan sonra işlerimden dolayı açamadım.
Şuan kapalı durumdadır fakat onlarca kişi hergün facebookdan serverın açılması yönünde mesajlar gönderiyor.
Serverın tüm dosyaları bende kısa zamanda açılabilecek hale getirebilir.
Şuan benim kendi şahsi işlerimden dolayı ciddi anlamda zaman ayıramıyorum ayırsam özellikle önümüzdeki ay açıldığında server en az 1200-1500 online sahibi olacak ve güzel rakamlar kazandırabilecektir.
Şuan kendi işime zaman ayıramadığımdan dolayı bana Bu işin üzerinde ciddi duracak , 20 yaşından büyük, oyun bilgisi olan teknik olarak tecrübeleri olan, quest yazılımından , phyton'dan anlayan, db , site yönetimlerinden anlayan yani kısacası önceden güzel bir serverı olmuş tek başına , sunucu, site, oyun kodlamarını yönetmiş bir ortak arıyorum.
- Serverın açılışında harcancak reklam ücretini ve diğer masrafları %50 oranla karşılayacak, ve gelen gelire aynı oranla ortak olacaktır, server ilerde kapandığında server üzerinde hiç bir hakkı kalmayacaktır. Serverın tüm yönetimini teknik anlamda üstlenecektir. Serverin sitesi, filesi herşeyi hali hazır durumdadır çok az düzenleme ve rütuşlar gerektiriyor.
Oyunun filesi özel yazılımdır başka bir yerde bulunmuyor sorunsuz ve bugsuzdur.
Vaad ettiklerim:
İstediğim şartlarda oyun açıldığında,
Yatırılan paranın en az 4 katını kazanma garantisi
Eğer güzel bir ortaklık oluşursa devamlı birlikte çalışma
Beklentilerim:
Tüm oyunun yönetimini oyun içi ve teknik açıdan sağlamak
Yaşı 20'den büyük olgun ve akıllı birisi olması
İlgilenenlerin detaylı pm lerini bekliyorum detaysız pmlere yanıt verilmeyecektir.