KSCOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kampanya oldukça anlamlı.
Suriyeli kardeşleriniz devletten kamplarda kalarak gerekli yardımı alıyor. Kamplarda kalmayan Suriyeli kardeşleriniz ise başta kadın veya kız çocuklarının kucaklarına bebekleri verip işlek caddelerin trafiğin yoğun olduğu yerlerinde duygu sömürüsü yaparak dileniyorlar.
Bebeklere acıyorum. Ebeveyinlerine değil. Ayakları çıplak, üstleri başları yırtık 3 yaşında araç camlarına yanaşıp 1 lira isteyen çocuklara acıyorum anne babalarına değil.
Yapılan yardımlar çocukları sokaklardan çekecek mi yoksa çocukların yapılan yardımlardan daha fazla kazandırdığı dilendiricekler bitecek mi?
Konuda PSD'de ücretsiz demişsiniz konu içinde en az 10'tl'lik bağışı zorunlu kılmıssınız.
Yani 10 tl'ye satıyorsunuz paranın kime gittiğinin bir önemi yok. PSD'ye ihtiyacım yok ancak yardımlar eğitim, eğitim gereçleri, okul veya SURİYELİ ÇOCUKLARIN TEDAVİSİ için olsaydı 10 yerine 100 tl de ben gönderir psd'yi rica eder onu da buradan kullanacak birine göndermenizi söylerdim.

Yaptığınız bu bağışlarla veya sokakta görüp 3,5 kurus verdiğiniz o çocukların ve daha fazla suriyeli çocuğun dilenmesine sebep oluyorsunuz.

Yapacağınız en iyi yardım para vermek yerine çikolatayı açıp vermek, ekmek arası yedirmek, tişört, pantolon, ayakkabı alıp giydirmek olmalı.

Konuyu report edeceğim. Konu başlığı ve içerik yanıltıcı olduğu gerekçesiyle.
Kampanya yapacaksanız da "üst, baş, ayakkabı vs" alıp bir arkadaşa gönderelim o arkadaşta toplansın o da ihtiyac sahibi suriyeli ailelere dağıtsın. Sonuna kadar desteklerim ancak paranın cidden ihtiyac sahiplerine ulaşıp ulaşmayacağının bile mechul olduğu bağış kampanyalarına ön ayak olmakla iyilik yerine ortak olmus oluyorsunuz.
İnsani görevim olarak uyarmak istedim.
Sizin gibiler olduğu sürece hiç bir şey anlamlı olmayacak.
Konunu silinmesi için reportladım.