Cosmoscell kampanyasına dahil olmak için konuda yer alan şartları yerine getirerek ilgili kişilerle iletişime geçtim. Firma yetkilileri bana telefon aracılığıyla 0850 849 .... ile ilgili herhangi bir numara alabileceğimi belirttiler. Kendilerinden 0850 849 0850 numaranın boşta olup olmadığını sorduğumda boşta olduğunu (özel numara olduğu için) yetkili arkadaşlarla iletişime geçip dönüş yapacaklarını belirttiler. Kendileriyle daha sonraki iletişimimde bu numarayı bana 50 tl gibi bir rakamla vereceklerini belirttiler. Pekala diyerek ödeme tarihini vererek bizde muhasebecimize ilgili tarihte firmanın bize iletmiş olduğu hesap numarasına ödemeyi yapmasını istedik. Cosmoscell istediğimiz numarayı bize atadı.Bu sürede yeni projemizde kullanacağımız numarayı tüm müşterilerimize dağıttık ve kartvizit için bir matbaa firmasıylada anlaştık ve basıma geçtiler. Gerekli santral seslendirmesini yaptırdık. 3. Gün yani Bugün Cosmoscell tarafından arandığımda bana verilen numaranın kendi mali müşavirlerine ait olduğunu ve numaranın bizden alınacağını, ve bize başka bir numara verileceğini söylediler. Müşteri memnuniyetinden önce kendi memnuniyetini düşünen bu firmayı kesinlikle projelerinize dahil etmemeninizi şiddetle öneriyorum. Ne yapacağı belli olmayan bu firma bizi yarı yolda bıraktığı gibi sizide yarı yolda bırakabilir. Gerek alt yapısının kötülüğü (Müşteri hizmetlerini arıyorum yeni numara alan müşteri çıkıyor telefona, hat karışıyor) gerekse yalan dolan işleriyle maddi manevi zarar açabilirler.Bu durumu şikayet konusu olarak açabilirdi ancak buraya yazmayı uygun gördüm. Şahsım adına yaşanan bu olayı tüm sözlük ve konunuz olan diğer forumlarlada paylaşacağımı unutmayın.. Nasıl bir müşteri kaybettiğinizi zmamanla göreceksiniz. Saygılar.
Öncelikle Merhaba
Bu numara için ödeme dekontunuzu paylaşırmısınız neden niçin böyle bir yorum yaptıgınızı bilmiyorum Gerekli yetkililer konuya çagrılacaktır