2020 Güncel Konu

• Tasarım giydirme, tema düzenleme, CSS & HTML ve PHP ile ilgili büyük, küçük çaplı işleriniz yapılır.
  • İşleriniz küçük büyük demeden özenle yapılıp teslim edilir.
  • Faturalı ve Sözleşmeli Hizmet
Whatsapp : +90 533 420 04 87

R10 müşterilerimizin bazı yorumları

BydlL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script yazdırıldı, İzmir'de buluştuk çayımızı içtik sağolsun desteğini eksik etmedi. Teşekkürler.
Moo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa iş verildi , gayet ilgili ve hızlı bir arkadaş
sentiel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script derlemesi yaptırıldı, çok sabırlı, başarılı, bilgili ve bir okadar da yenilikçi arkadaş.
SemazaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasa script düzenleme işi yaptırıldı işinin ehli bir insan güvenilir tavsiye ederim.
Coderca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Php işleriniz için bu konuyu not alın küçük ama yorucu bir iş verildi, eksiksiz bir şekilde yaptı. Tüm sorulara cevap verip çözüm üretti hayırlı işler
videolarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine tasarım düzenleme çalışması yaptık, hızlı ve sorunsuz işlem için teşekkür ederiz.
Brenline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş verildi işi zamanında teslim etti ilgili bir arkadaş herkese tavsiye ederim güvenle çalışabilirsiniz...
saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yusuf beye php siteme ek düzenleme yaptırdım. İlgisi, efendiliği, hızlı işlemi ve bilgilendirmesinden çok memnun kaldım. Ara sıra ek işler vereceğimden eminim. Çok teşekkürler.
afy107 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklenti düzenleme işi yaptırıldı. Gayet hızlı ve ilgili. Teşekkür ederim.
DeryaAtes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi seviyesi çok iyi her şeyi hızlıca yapabiliyor.Çok zor bir şey dahi isteseniz ben bilmem deyip bırakmıyor araştırıp kısa süre içerisinde sorunu çözüyor.
R10 da konusu olan ondan önce 6 kişi ye sorunu çözdürtmeye çalıştım 1 haftamı aldılar yinede yapamadılar.
Tavsiyemdir.
Stream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PHP sayfa yazdırıldı. Hızlı ve güzel iş çıkarttı arkadaş. Teşekkürler