adam gayet yerinde tepkisini koymuş ben olsam o müşteriyi döverim esnafta insan sonuçta. Sorun oluyorsa almayım diyor çocuk tamam sorun yok diyor kibarca esnaf adam. Sürekli saçma sapan sorular soruyor bi daha gelsem alamazmıyım gibi. Unutmayın esnafı esnaf yapan müşteridir. Bir süre sonra bu hale geliyor adamlar. Ben bu videoyu görsem suç duyurusunda bulunurum gizli bir şekilde videoya çekemez.
--r10.net; flood engellendi -->-> yeni yazılan mesaj 10:33:16 -->-> daha önceki mesaj 10:25:07 --
bende bir anımı paylaşayım yeni açılan bir ızgaracı var eve 1,5 tavuk ızgara söyledim. Kurt gibide açım 17 lira tutuyor dedi adam, eminmisin fln diye sordum evet dedi neyse adam gitti açtık tavukları içinde 4,5 parça kanat var ufak hepside. Aradım hemen dedim böyle böyle 1,5 söyledik adam geri arayacağız dedi kapattı ben tekrar aradım aramadı tabi. Dedi yanlışlık yok doğru gönderilmiş içinde salata fln var (mersinde yaşıyorum) iyi dedim ama siz bu şekilde yaparsanız kazanamazsınız kapatırsınız. Geçen hafta önünden geçiyorum baktım kapatmışlar yeni bir yemekçi açıyor. Acımadım adama yüreğim soğudu iyi olmuş dedim. Ki bu adamlar ilk açtıklarında dükkana söylüyordum et köfte menü 6 liraydı.
bence o zibidi esnafla dalga geçmek için videoya çekmiş yok bidaha gelsem vermezmisin bundan sonra 1 tl ye almam gibi esnafi kizdirmak için elinden geleni yapmiş ama sonuç alamamiş esnaf adam gibi adam sesini çikarmamiş motorlu zübbe show yapmaya çalişmiş ama becerememiş... Esnafin hiç bir suçu yok ..