BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam nofollow linkde yükseliş yapar,sadece pa da gibi şeyleri etkilemez ve önceden pr yide etikelimiyordu.

ayrıca ben 6 aydan genç sitelerim için footer link aldığımda nofollow kullanırım.

Yükseliş yapar: trustflow almanızı sağlar.

Bu arada bu bahsettiğiniz tarz sitelerden footer link değil profil link alabilir arkadaşlar.

Son olarak da footer link alımına karşıyım yakalanma ihtimali çok yüksek. Dikkatli seçmek gerekiyor. Son algoritmalardan sonra detaylı hazırlanmış tanıtım yazıları ve gerçekten partnerlik içeren link değişimleri en faydalısı. Bilginiz olması açısından belirttim. Tahminimce biliyorsunuzdur zaten.

Bu arada bloğunuzu inceledim. Güzel bir işe başlamışsınız. Madem bende bir konu isteğinde bulunayım: Web 2.0 özellikle tumblr vs süresi dolmuş blogları üzerimize kaydederek PBN oluşturmayı şöyle detaylıca güzelce bir işler ve türkçe kaynak oluşturursanız sevinirim, hem çok faydalı olur forum için.

Bu arada bu bahsettiğiniz .edu ve .gov linklerinin profil backlink alabilmek adına uzunca listeleri blackhatseo forumunda bulunabilir.