Detaylar:
1-Temanın ana sayfasında ve video sayfasında ve kategori sayfasında düzenleme yaptırmak istiyorum. Bunların yanı sıra, reklam alanlarına reklam kodlarının rahatça ekleyebilmem için tema içerisinde temanın yönetim panelinde alanlar mevcut. Ancak pageskin reklam yerleşimi için temaya bir ilave yapılmış değil. Bununla ilgili de çalışma istiyorum
2- Vip üyelik istiyorum. Bu üyeliğe sahip olanlar sitede reklamsız gezebilecek ve farklı playerlarda videoları izleyebilecekler. Bu playerlar sadece vip üyelere açık olacak diğer üyeler girmek istediğinde, 'Bu alana girmek için yetkiniz yok. VIP üyelik ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın...' uyarısı gelecek.
3- Temada sorunlar mevcut. Beni ençok rahatsız edeni de kategori menüsünün randımanlı çalışmıyor olması. Eğer bir arkadaş ile anlaşabilirsek, göndereceğim tasarımların birebir aynısının temaya uyarlanması, temanın çok fazla olan eklenti kullanımının minimize edilmesi, sorunlarının giderilmesi vb. işlemlerin yapılmasını rica edicem. Unuttuğum, şuan aklıma gelmeyen birkaç ufak tefek çalışmalar çıkabilir.
Fiyat ve sormak istedikleriniz için PM ile iletişim kurabilirsiniz.
Teşekkürler...