furkanturkyilma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet sözleşmemizde yer alan maddeye göre,

3.10: Müsteri, firmayı karalama, olumsuz elestirme, internet ortamında ya da baska platformda bu tarz kampanyalar düzenlenmesi takdirde hesap sorgusuz ve sualsiz sunuculardan silinerek, firmamız hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir.

Hesapların iptal edilmesindeki sebep zaten küfür etmesi değil, küfür ettikten sonra burada açmış olduğu şikayet konusuyla firmamızı haksız yere karalamasından dolayı hesabını iptal ettik.
Merhaba ben genel bir fikir vermek istedim sadece.

Sözleşmede o yazan şeylerin çoğu tek taraflı olduğu için geçersiz siz sözleşmenize göre mesela; müşterinize küfür edebilme hakkını kendinize saklamış oluyorsunuz gibi..

10 yıllık sektör hayatımda gözlemlediğim müşteri tavırlarını ele alarak bir önceki mesajımı yazmıştım. Müşteriye hizmet vermeyeceğinizi beyan edebilirsiniz fakat küfür ettiğini için bir hışımla hizmetlerini silmeniz doğru bir davranış değil.

Para'da zaten 15 lira bir şey al kardeşim 15 tl yi yedeklerini de al bu aydan itibaren size hizmet vermiyoruz kendinize lütfen farklı bir firma bulun deyip geçmiş olsanız en cahil adam bile sizin hakkınızda boş yere şikayetçi olmayacaktı.

Elbette kimse kimseye küfür etme hakkına sahip değil fakat;
Daha fazla örneklemek gerekirse;

X Marketin müdürüne küfür eden bir adamın grup marketlerine alınmaması,
Hükumete küfür eden adamların vatandaşlıktan atılması,
Trafik polisine küfür edenin trafikten men edilmesi ,
Sigortacıya küfür edenin sigorta poliçesinin iptal edilmesi Gerekirdi..

*Bu mesajımı şikayet konusunda tartışma çıkarmak için değil diğer arkadaşlarımızında düşünmesi için yazdığımı bilmenizi isterim.