Arkadaşlar merhaba,

Sitem çok ilginç bir şekilde sonuçlarda çıkmıyor. 7-8 Ay önce açtım ve aksatmadan her gün içerik giriyorum üstelik resimler dışında her şeyiyle özgün kodlaması dahil. Yılmadan vazgeçmeden devam ediyorum ve inanıyorum ki elbet bir gün iyi noktalara gelecek inancımı yitirmeyeceğim

Fakat "site:xxxx.com" şeklinde yaptığımda sitemin neredeyse tüm sayfa ve etiketlerinin indexlendiğini görüyorum ama arama yaptığımda başlık ile sonuçlarda çıkmıyor. Sitemin büyük bir bölümü sonuçlarda çıkmıyor. Bazı konularda ilk sayfaya dahi oturmuşluğu var hit alıyor ama çoğu konuda sonuçlarda yer almıyor.

Konu Adı: Özel Tasarım Halı Modelleri
Etiket: Halı modelleri

Halı modelleri diye arama yaptığımda etiketten sonuç çıkıyor ama başlıktan almıyor. Aslında başlıktan öncelikli alması gerekmez mi?

Son olarak olası sorulara karşı sitemde kesinlikle sandbox veya her hangi bir yasaklama yoktur. Bu durum ilk kurduğumdan beri var zaman içerisinde kendisini toplayacaktır diye hiç uğraşmadım ama aylar geçince de onca emeği düşününce bir mantık bulamadım açıkçası.

Bu sitenin neye ihtiyacı var Sonuçlarda neden gözükmüyor indexli gözükmesine rağmen?