Aynı sorunu daha 3-4 gün önce başka müşteride daha yaşadık, sistemimiz otomatik işlediği için bir gün stokta IP adresi kalmadığından dolayı verimerkezi tarafında IP adresi tedariği uzun sürdü, arkadaşın sunucu teslimatı bu nedenden dolayı 4-5 saat sonra yapabildik. Bu problemden sonra özür diledik telefondan arayıp (satış konumuza yorum yapmışlardı), rica minnet yorumu sildirdik. Sonra arkadaş ne yaptı bilmiyorum daha ucuz bir yer buldu sanırsam, 15 gün kullandığı sunucunun labali bir şekilde emrederek geri iadesini istedi. Bizde iadesini yapmadık. Ondan sonra bizden kötü, bizden yavaş firma yok. Sözde o arkadaşa destek taleplerine çok geç dönüyormuşuz, bir sebep gerekiyor ya şikayet konusu oluşturmak için, konu açtı yanıtladık, moderatörler geri iade yapın dedi, o kadar olan bitenden sonra iadesini yaptık ve arkadaş -trade yolladı ve şuan sildiremiyorum. Hiçbir suçum yokken hem geri iade yaptım hemde -trade yedim. Böyle kısımlara moderatör onayıyla konu açılmalı, en azından moderatör bize ulaşıp, konu hakkında bilgi edinmeli. Yabancı firmalar OVH olsun başkası olsun haftalarca cevap vermez, kimse sesini çıkaramaz, biz garibim 10-20 TL ile Türk bilişim sektöründe birşeyler yapmaya çalışalım, en büyük kazığıda kendi insanımızdan yiyelim. Aslında en iyisi parayı vurup kaçacaksınız, çünkü Türkiye'de kimse kimseyi düşünmüyor, kendi çıkarına nasıl geliyorsa vur tekmeyi ne olursa olsun. Bu işte öyle, hiçbir sebep yok böyle şikayet konularıyla uğraşıyoruz. Şuan hesabımdaki tüm -tradeler haksız yere ve hiçbir haklı şikayet konusu yok, mümkün değil sildiremiyoruz.