Merhaba arkadaşlar açmış olduğumuz daha çok bayanlara yönelik sitemizde sınırsız sayıda makale istiyoruz.
Lütfen aşağıda belirteceğim kriterlere uygun arkadaşlar başvurularını yapsınlar .. Yazılacak bir çok makalemiz var.
Kelime ve cümle oyunları ile makale yazan 10'larca kişi ile de yanyana geldik ve çalışmalarımızı hemen sonlandırdık.
Lütfen doldur - boşaltcılar bize başvurmayın, o tip makaleleri kullanmadan hemen iade ediyoruz.
Ben yazarım ve yazım insanlar tarafından okunur diyen yazarlarla tanışmak istiyoruz.
Yazılacak makale tipleri de şu şekilde .
* Dekorasyon
* Moda
* Cilt Güzellik
* Yemek tarifi
* Sağlık
* Aşk ve ilişkiler
* Yaşam hakkında
Olarak 7 farklı yapıdadır. Bizde bize gelen her arkadaşa yazacakları makalede en hakim olduğu konuları
sorarak ona uygun makale işleri vermekteyiz.
Örnek verecek olursak sağlık ile alakalı bir konu verildiğinde ,
eğer konumuz " Kilo vermek için Uzmanından Tavsiyeler " ise
Kelime adedini doldurmak için bu tip komik yazılar olmamalı;
" Kilo aldığımızda hepimiz hayıflanırız, yaz aylarına doğru ise kilo verme kaygımız
hızla artar, kıyafetlerimizi giyemeyeceğimiz korkusu bizi sarmaya başlar. peki ne yapacağız?
öncelikle şuna hazır olalım annemizin yaptığı yemeklere biraz ara verip beslenme dengelerimizde
biraz farklılıklar yaşamaya başlayacağız... " vb vb alın size daha konuya bile girmeden 50 - 60 kelime.
Böyle saçma sapan teknik bilgiden yoksun okuyucuya bir şey katmayan, yazı salatası istemiyoruz.
Bu nedenle kültürel açıdan yazarın en iyi olunan konuyu belirleyip ona göre makale seçimi yapmaya gayret ediyoruz ..
iletişim skype; edocans58
Selamlar, istediğiniz kalitedeki yazılar için skype adresimi ekleyin. ben sizi ekledim. Skype:elyesaayse