Mahmut_Nadim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çimen hanım, misal sizin uzmanlık alanınız, wp optimize, ki zatende öyle, şimdi misal siz wp optimize ile alakalı biryazı yazdınız benim blogta, wp için optimizenin önemini bilmiyen yok, fakat optimize yapmayı az insan biliyor, ve bu işin nekadar ciddi bir iş olduğunuda en ufak bir hata db nin zarar görmesine kadar yolu olduğunu ikimizde biliyoruz. öyle siteler varki yıllardan beri hiç optimize olmamış.. ben googlede çok wp optimize anlatan site gördüm bir çoğu kopya veya diyer yazılardan alıntı yapılarak yazılmış, soru sorsanda cevap veremeyecek durumda....

şimdi siz optimizenin faydasını anlatsanız ve nasıl yapılacağını, insanlar hem bu konuda bilinçlenecek, bu iş riskli olduğu içinde riske girmeyip, sizden sitelerini optimize yapmanız için iletişim kuracaklar...

burada hem okurlar bilinçlenecek, hemde size bu alanda ikinci bir iş kapısı açılacak....

sizce yine mantıksız mı?

HUAWEI P7-L10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mantıksız olan o değil, benim uzmanlık alanımı paylaşabilmem için sitenin gerçekten kayda değer bir hiti olması önemi.. Yani ben içeriğimi yayınladığımda günlük kaç kişiye erişecek bu yazı? Günlük 10 kişiye erişecekse beni tatmin etmez bu durum. Kendi kişisel bloguma da zaten o kadar kişi geliyor.

Ya da günlük hedeflediğiniz hite ne kadar zamanda ulaşmayı planlıyorsunuz? Bu hite ulaşabilmek için, oluşabilecek reklam maliyetlerini düşündünüz mü?

Bu reklam maliyetlerini tek taraflı siz mi üstlenmeyi düşünüyorsunuz yoksa hep beraber mi üstlenilmeli?

Umarım kendi bakış açımı düzgün bir şekilde anlatabiliyorumdur Sizi üzmek istemem çünkü

Sevgiler, saygılar.