Rsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın beyler arkadaslar saygı değer kardeşlerim abilerim modlarım,
Şunu unutmayalım ki bundan 2 yıl önce gidersek facebook reklamları tonla idi ve reklam çıkan arkadaslarımız nasıl yapıyordu.
Konulara bi göz atın derim. 500 dolar reklam 250 TL dönemi vardı peki bu arkadası burda sucluyoruz iyi hoş forumda olan diğer arkadaslarıda sucluyıp eğerki bu arkadas bu olaydan dolayı ceza alırsa o sekilde reklam cıkmıs arkadaslarıda cezalandırmak gerekmezmi.
Burda bu arkadas kimi dolandırdı biri çıksın desin beni onu bunu dolandırdı kanıtını sunsun, Ceza alsın burada haklısınız derim ama diğer türlü ceza alırsa haksız bir yere banlanmıs olacak. Eminim beni eleştiriceksiniz haklı yada haksız bulacaksınız. ama Ben haklının tarafındayım bana gorede bu arkadas haklı söylemek istediklerim bu kadar. Arkadaşın fazla ustune gittiğinizi dusunuyorum.
Rsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki Sayın @Type Sana Sesleniyorum. KAnıtlıyabilirmisiniz başkasının kredi kartını kullandıgını eğer varsa kanıtın buyrun sunun saçma sapan yorum yazıp konuyu baltalamayı kesin bence.
Some0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam Çalıntı Kart Kullanmıyor.Kulladığını görmeden adamı hırsız yerine koyman çok saçma sayın @type

Adamın yaptıgını hepimiz biliyoruz. FB Faturalandırma Düzeyi TR için 70 TL , 130 TL , 670 TL Devam eder ABD hesaplarda ise 25 usd , 50 usd 250 usd devam eder

konudanda anlaşıldığı üzere tabii reklamcılığı bilmeyenler anlayamaz ; Adam ilk Fatura gelince hesabı borca düşürüyor.

Aslında bu arkadaş Foruma Konuyu Reklam Açma Yöntemi Diye Açsa Peynir Ekmek Gibi Satıcaktı.

Sayın @Type Gözünüzle görmeden konuyu bilmeden tanımadığınız insanları Kredi Kartı Bilgileri Çalmak Gibi Bir Suçla Suçlayamaz sınız. Şiddetle Kınıyorum Sizi
owneryakuza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
recebe tamamen katılıyorum bu arkadaşla çalıştım ben systems le bi sorun yok arkadaşta uzatmayın herkes işine baksın
Birkaç gün şehir dışındaydım. Konuya anca bakabiliyorum. Yukarıda alıntı yaptığım arkadaşlara sormak istiyorum. Konuyu açan arkadaşımız bir mağduriyet yaşatırsa sizler karşılayacak mısınız ? Cevabınız evetse konuşmakta haklısınız. Hayırsa bırakın konu sahibi açıklama yapsın.

@systems; açıklama yaptığınız mod kim ? Eğer bensem, bana bir açıklama gelmedi. Sadece " Konum neden silindi " diye bir mesaj yazmışsınız. Sorduğum soruya bir açıklama bekliyorum. Ayrıca size *********** demiyorum, demem de. Sadece benzer yollarla dolandırılanlar çok olduğu için, ben de dahil olmak üzere üyeler temkinli yaklaşıyor. Eğer iş yapmak istiyorsanız, insanların sorularına cevap vermelisiniz. Fakat ilk olarak, benim sorduğum soruya bir cevap bekliyorum.