Kişisel görüşüm uzun bir süre boyunca davetiye dağıtımı durmalı. Gerçekten her önüne gelene davetiye yollanıyor. Ben ilk olarak 2010 yılında üye olduğumda, o zaman 16 yaşındaydım. Davetiye bulmak için o kadar çaba harcamıştım ki. Kimse kimseye davetiye vermek istemiyordu, bunun büyük bir sorumluluğu vardı. Şimdi ise yönetim e-posta yoluyla her önüne gelene davetiye yollamaya başladı.
Sanırım o zamanlar forumu daha çok seviyordum, yaşım küçüktü, hemen hemen herkes benden büyüktü ve en sevdiğim tarafı da herkes herhangi bir konu hakkında "hocamlı, sayınlı" sıfatlar ile bilgilendirici mesajlar atıyorlardı. R10 bana en çok ne kattı diye soracak olsanız herhalde yazım yanlışlarım konusunda oldukça etkisi oldu. O zamanlar konu içerisindeki tartışmaları bile daha çok seviyordum, çünkü hangi bilginin doğru çıkacağını öğrenmek beni heyecanlandırıyordu.
Ne yazık ki şöyle bir gerçekte var, forum bu saatten sonra düzelmez. Sanırım yeniliklere ayak uydurmak lazım. Tabii bu bizim de trol yapacağımız anlamına gelmiyor, sanırım kabullenmek lazım bu durumu. Ama en azından biz çizgimizi koruyarak kendimizi onlardan soyutlayabiliriz. Konu içinde teşekkürler, duygularımı tercüme etmek için bu konuyu bekliyormuşum gibi oldu biraz.