EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
23.05.2016 Güncelleme - Sahne 1

Domainler tamam. ( 2 Almanca, 1 Fransızca, 1 İtalyanca )
Sunucular tamam. ( 2 adet sunucu )
Kurulumlar tamam.
Wp-Robot lisansı tamam.
Rss Generator konusunu bu güne kadar gözden kaçırmışım şimdi dikkat ettim, kimse de uyarmadı.
Cüzi miktarlara rss generator lisansları alabilirsiniz veya uğraşırım derseniz free kullanabilirsiniz. ( Bu şekilde kaynak sitenin linklerini falan da çekersiniz ve onları temizlemek ile uğraşırsınız )

Şimdi sistemimi anlatayım..
4 site 2-2 olarak bölüştürüldü.
Almanca1 - Fransızca / Almanca2-İtalyanca. Olarak paylaştırıldı.
(Paylaştığım görselde bunu göstermiştim..)

Almanca1 Kaynak site...İtalyanca botla direkt içerik çeken site*
Fransızca Kaynak site..Almanca2 botla direkt içerik çeken site* şeklinde olmasına karar verdim. Bunun sebebini açıklayayım; içerik çekeceğimiz siteler(günlük düzenli içerik ekleyen sitelerin sayısı) yetersiz kalacaktır.
X, y, z İngilizce/Fransızca sitelerinden Almanca1'e içerik çekiyoruz.
X, Y, z İngilizce/Almanca sitelerinden Fransızca sitesine içerik çekebilelim.

Bu yöntemin dezavantajı, tam spam yediğim sitelerde hiç uğraşmıyordum. Ama bu birazcık uğraştıracak. ( Günde 15 dk uğraşacaksak 30 dakikaya çıkacak ) Birazcık belimiz ağrısın

Bu dakikadan sonra üzerimize düşenler sağlam düzgün RSS kaynakları bulmak.
Onu da Google görseller yardımı ile bulabilirsiniz fakat her bulduğunuz sitenin sonuna /feed yazıp eklemeyin. Siteyi inceleyin. Hangi aralıklarla konu giriyor, resimlere ve içeriklere reklam gömüyor mu vs vs.

Sektör paylaşmamak ile birlikte bir tüyo vereyim, seçtiğiniz sektör atıyorum otomobil sektörü olsun. Siz sitenizde motor resimleri de paylaşın. Ben x sektöründeyken x sektörü kadar y sektöründen hit alıyordum. Sonuçta mikro niche kasmıyoruz. Günlük düzenli olarak 6-8 içerikten bahsediyorum. 6-8 içerik demek size min 5-8 arası kaliteli rss kaynağı demek. Bunlar şimdi basit rakamlar gibi gelebilir fakat bu işin en sıkıcı yani RSS kaynağı bulmak

Konu paylaşımınız bile düzenli olsun(elinizden geldiğince). 4 adet ana sektörünüz olan x sektörü. 2 tane y sektörü. Veya 5e 1.. Veya sektörünüze göre belirli bir orantı ile devam edin 4-1-1 gibi...
Hocam aynı yolun yolcusuyuz. Daha önce yazdığım gibi 10 tane site için proje oluşturdum ama vakit bulamadığım için yarıda kaldı. Hali hazırda günlük iyi kazandıran bir almanca sitem var zaten.

Benim tavsiyem Wp robotta otomatik eklenen içerikleri Taslak olarak kaydettirmek. Sizin işiniz günlük bu içerikleri gözden geçirip gerekiyorsa iyileştirdikten sonra onaylamak olsun.

Ben böyle yapmayı düşünüyorum, henüz wp robot lisansı almadım ama yaparsam böyle yapmayı düşünüyorum yani. Sizde yaparsanız nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim. Konunuzu takipteyim.