Bak güzel küçük kardeşim bir ögretmen sana nasihat etmiş ama sen kalın kafalısın biliyormusun nedenmi önce ögretmeninle nasıl konusacagını büyüklerine nasıl davranacağını öğrenmelisin hepimiz ergen olduk ama şu haline baktıgımda biz bu durumlar içerisine düşmedik senin islah edilip o okulda bir 3 5 sene daha okuman gerekli bence ki aklın başına gelsin
Wayy arkadaş ya yazılanları okudukça irkiliyorum, sahte raporlar hazırlamadan tutunda rüşvetle işi bitirmeye kadar gitmiş olay. Bu gençlikten zerre umudum yok......! Yazık !!!
Sınıf tekrarı.
Bu ileti Sony Xperia Z5 cihazımdan hunharca bir şekilde yazılmıştır.
Terbiyesiz. Mesajımı geri aldım.
Ben okulu 3 senede bitirdim ama raporumu gününde aldım heyetimi doğru düzgün çektim senin gibiler sınıfta kalır başka bişi olmaz.
4 yıllık lisede 200 gün devamsızlığım var 3 kez heyet raporu aldım her sene 45 i doldururdum.
Sınıfta kalacaksın psikolojik sorunların olursa da doktora gideceksin o karar verecek.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:10:03 -->-> Daha önceki mesaj 10:09:08 --
Ayrıca inşallah sahte rapor yaparsın onlarda anlar okuldan atarlar.
Konu sahibi "Sen rahat ol hoca" yazarken vurgu ve tonlama yapamadığı için linç edilecek

.
''Ön yargılı davranmak cahillitir sadece.'' Benden büyük veya küçük, öğretmen veya hoca. Başbakan veya Cumhurbaşkanı için geçerlidir. Aslında yazdığım gibi biri olmam ama burda kendini bilmiş, sonradan görmüş cahilce ön yargı yapan insanlar var! Onlara yazık günah ne kadar büyüselerde kendini ''ben'' diliyle ifade ediyorlar.
''Bu arada; DEVAMSIZLIKLARIM YAZILMAMIŞ.'' Buda burda beni gösterir. Ön yargılı şekilde kendini savunanlara ise güzel bir ders oldu.