Hem derslerin zayıf hem de devamsızlıktan kalmışsın. Okula devam etsen bile nasıl vereceksin ki derslerini. Geçmiş olsun. Öyle bazılarının dediği gibi sahte rapor falan fistan işlerine gireyim deme. Bir şekilde haberleri olur siciline işler. Evrakta sahtecilik önemli bir suçtur.

Aslında senin durumunun aynısı benim yiğenimin başına da geldi. Onun da dersleri zayıftı. Geçen sene sınıfta kaldı bu sene tekrar okudu. Geçen sene ortalaması 48 di geçemedi (hocaya yalan söylemiş kopya çekmedim diye o da not vermemiş), bu sene de ortalama 30'a düştü. Devamsızlığı da vardı annesi gidip düşürdü ama okumayacağım dedi. Bugün de Audi servisinde işe başladı. Okul da öğlen evi arayıp neden gelmiyor, gelse geçme ihtimali olurdu falan demişler. Bunu duyunca acaba şansımı denesem mi dedi Tabii azarı işitti babadan beni mi oynatıyorsun diye. Hatta hadi gidelim devamsızlığı düşürtelim diyor işe başlamadan önce babasına, 5 dakika sonra annesine gidip boşa uğraşmasın ben geçemem diyor Ölür müsün öldürür müsün?

Şimdi ki gençlik çok kararsız gerçekten.