Selamlar,
Hizmetiniz telefonda hakaret ve tehdit ettiğiniz için iptal edilmiştir. Hizmet sözleşmemiz gereği bu tarz davranışta bulunan müşterilere geri iade yapmıyoruz ve sorgusuz sualsiz hizmetlerini iptal etme hakkını saklı tutuyoruz. Bizde insanız, para verdiniz diye anamıza bacımıza sövemessiniz. Hadi bir kere küfrettiniz Allah'tan kin tutan bir insan değilim, ettiğiniz küfürleride zaten kişiliğinizi belli ettiği için pek aldırmadım, dişimizi sıktık sabrettik, artık yeter gelip telefonda seni patlatırım makinalarını çökertirim diye tehdit edip üstüne küfrederseniz sizde küfürü yersiniz. Burada afedersiniz eşek değil insan var herşeyinde bir sınırı var. Moderatörler talep ederse konuşma kayıtlarını iletebiliriz.
Ayriyetten hocam virüs yemenin sebebi basit şifre koyman, biz sana virüs atmıyoruz, seni uyardım şifreni değiş diye umruna bile takmamışsın ben ne yapayım. İşim gücüm yok senin sunucuna virüs atacağım
http://prntscr.com/b7jxi2
*********** dediğiniz firmayla 2016'nın ilk ayından beri çalışıyorsunuz, ödemenizi geciktirdiniz iyi niyetle karşıladık, sonra iptal ediyorum dediniz, sizin paranız sizin kararlarınız karışamayız sağlık olsun dedik. Bu lafın üstüne sadece bir dövmediğiniz kaldı. Makinalarınız dandik dediniz, sözde bir daha seninle bir daha çalışırsam diye küfürler ettiniz fakat üstünden bir hafta geçti geçmedi gelip tekrar hizmet aldınız, olan oldu yapacak bir şey yok diyip, telefonda ettiğiniz hakaret ve küfürleri birden unutup hizmetimi aktif et dediniz sesimi çıkarmadım. Bankada ödemeniz gözükmedi sonrasında ödemeyi almadan aktif ettik, kendiniz gidip mobil ödemeyle ödemişsiniz banka ödemeniz gözükünce zaten ödemeyi kredi olarak hesabınıza ekledik. *********** olan bir firmayla istisnasız 6 ay çalışmışsınız gelmiş buraya açtığınız konuya bakın, nekadar mantıklı. Size defalarca söyledim, paranızı istemiyorum, ödeme yapmayın yaparsanız geri iade yapmam hizmetinizide açmam dedim belki almazsınız diye geldiniz yine aldınız.
Her türlü küfür hakaret ve tehdit içeren görüşmeleri iletebilirim, kesinlikle iade yapmayacağız ve hizmeti aktif etmeyeceğiz. Tekrardan söylüyorum, belki buradan anlarsınız, bizden hizmet ALMAYIN!