Şu kutuplaşma hastalığından bir türlü kurtulamıyoruz.
Onu eleştirmek bunu savunmak anlamına mı gelir, ya da tersi?...
"Osmanlı matbaayı geç aldı, osmanlı bilime ilerlemeye karşıydı." diyen sayısız dangalak bugün namık derdine düştü. Ülkede her türlü matbba kuruldu bunlar 3. sayfa haberleri xxx ve dedikodu - iftira - hedef gösterme ile GAZETETİKÇİLİK ile kağıt mürekkep israfı yapıyor.
anlamıyorum böyle bir paylaşım nasıl siyasete dönüşüp ardından Osmanlıya girildi. Evet Osmanlıya matbaa geç gelmiştir. hatta bütün ısrarlara rağmen getirilmemiştir. bunu bana cüzdanında Yavuz Sultan Selim'in fotoğrafını taşıyacak kadar Osmanlı aşığı ilkokuldaki tarih hocam öğretti hatta getirirken de din kitapları basacağız diye getirildi. 3 ağaç için toma yakanlara laf ederken size peygamberimizin bir hadisini belirtmek isterim: Kıyamet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fide bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın! ama ben peygamberimizin toma ile ilgili bir hadisini bilmiyorum varsa benide aydınlatırsanız size ayrıca teşekkür ederim.
paylaşıma gelecek olursak gerçekten çok güldüm girelim de Namık'ı oylayalım. en azından annem bir teknolojik kelimeyi söylerken zorlanmaz