Rsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki Sayın @Type Sana Sesleniyorum. KAnıtlıyabilirmisiniz başkasının kredi kartını kullandıgını eğer varsa kanıtın buyrun sunun saçma sapan yorum yazıp konuyu baltalamayı kesin bence.
adam diğer konusunda facebooka ödeme yapmadan 30.000 TL ye kadar bakiye nasıl kullanılır bunun taktiğini 1000 TL ye satıyor bu facebooku dolandırmak değilmidir? dolandırıcının kimi dolandırdığı önemli değildir bugün facebooku dolandıran yarın seni dolandırır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:52:38 -->-> Daha önceki mesaj 20:50:29 --

Some0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam Çalıntı Kart Kullanmıyor.Kulladığını görmeden adamı hırsız yerine koyman çok saçma sayın @type

Adamın yaptıgını hepimiz biliyoruz. FB Faturalandırma Düzeyi TR için 70 TL , 130 TL , 670 TL Devam eder ABD hesaplarda ise 25 usd , 50 usd 250 usd devam eder

konudanda anlaşıldığı üzere tabii reklamcılığı bilmeyenler anlayamaz ; Adam ilk Fatura gelince hesabı borca düşürüyor.

Aslında bu arkadaş Foruma Konuyu Reklam Açma Yöntemi Diye Açsa Peynir Ekmek Gibi Satıcaktı.

Sayın @Type Gözünüzle görmeden konuyu bilmeden tanımadığınız insanları Kredi Kartı Bilgileri Çalmak Gibi Bir Suçla Suçlayamaz sınız. Şiddetle Kınıyorum Sizi

orayı dönüp dönüp tekrar okuyun benim ne yazdığımı sizin verdiğiniz örneğe istinaden farzedelim ki dedim. Hani siz diyorsunuz ya ucu bana dokunmuyorsa ben zarar görmüyorsam *********** değildir. Facebooku dolandırıp dolandırmamaso beni ilgilendirmez ben bakiyeme bakarım. Sizin mantığınjz bu