Reklama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sgk kelimesinin 207 domain uzantısında dolu olduğunu biliyor musun?
Önerin için sağol
Ah ah ah. Hocam doludur, doğrudur, hoştur.

Ona bir şey demiyorum. Benim sizlere anlatmak istediğim nokta projelendirmek sadece domain öbeği ile bitmiyor uzantıya da önem verin birazcık.

Bir proje yapacaksanız uzantıyı com kullanın ya da net hadi taş çatladı kırıldı org olsun. Domainin birinde e var ayrıca e var ve tire var. Diğeri yeni çıkmış ist uzantısı. Diğeri uzun gereksiz bir domain.

Benim görüşümce hem kısa hem uzantı olarak iyi olacak sgkist.com en iyisidir. Fikir vermek için yazdım. Sizin mantığınız ile hiç bir uzantı boş kalmaz. Oyun kelimesinin 1442412 uzantısı dolu, o zaman ben .agency uzantısını alayım mantığı ile yaklaşmak doğru bir yaklaşım değil.

Buradan tekrar yazıyorum. İnşallah ben pişman olurum ama ist uzantısına özellikle .istanbul uzantısına çok paralar dökmeyin. Pişman olursunuz. Piyasa öyle bir hale geldi ki gelir elde etmek için tonlarca uzantı çıktı. Ama ''COM'' un yeri değişmeyecek ve hiç biri ''COM'' gibi olmayacak. Yanından bile geçemeyecek. Ne uzantılar geldi geçti, hey hey heeey.

O yüzden bunları yazdım. Yarın bir gün .tk gibi kıyıya köşeye atıldığında, siteyi de kıyıya köşeye atacaksınız istemeyerek.