Yanlış anlama da kardeş ne sen onu seviyorsun ne o seni. Şimdi hemen cellaneceksin belki ama durum bu. Ben sevdiğim kadın aldatma ihanet vs gibi şeyler olmadığı sürece benim ağzıma da sıçsa ona bana yasattıgını yasarsın vs(ki bedduadır bu) gibi şeyler söylemem asla umarım mutlu olursun derim. Sonuçta o da insan istediği kadar güzel vakit geçirmiş olalım bana aşık değilse ya da bundan sonra benimle sevgili ilişkisi yaşamak istemiyorsa da en doğal hakkıdır. Ki o sana sevgine sokayım demiş ya muhtemelen o söylediğin şeyden dolayı sınırlenıp soylemıstır o cumlenın anlık sınırle olduğunu düşünüp senin ona olan sevginin gerçek bir sevgi olduğunu bilseydi o lafı söylemezdi.
Velhasıl kelam SEVGİ senin istek ve arzuna uygun olmayan durumlarda karşı tarafa çemkirmek değildir. Kendine bir iyilik yap ve yoluna devam et he bir de o kıza da son bir iyilik yap ve tamamen hayatından çık
konusmanin gecmisinde bir takim suclamalar oldu aslinda o yazdigim cumle cokda yanlis bir cumle degil bu zamana kadar saygimin önune hic bi zaman öfkem gecmemiştir bunu kendiside bilir bana göre gayet guzel bir cümle eger bana kötü bişi yaşatmadiysa onun icin iyi bir cümle ama yaşattiysa onun icin kötu birşey ben ne beddua ettim ne dua orta yollu guzel bir cumle ben onun hayatindan cikmak istesemde cikamam
arkadaslar ortak
okudugu okulda herkez beni taniyor
semt'de taniyorlar
haftada hic karsi karsiya gelmek istemesen bile min 3 kere göruyorum kesin
sosyalmedya vs var gece aklimdan cikmıyo gunduz aklimdan gitmiyo yani istesemde cikamiyor