5 yazılım kullanıyorum

ideasoft
kobimaster
bilginet
eticaretkur
prestashop

En pratik kullanım ve seo ideasoft.Destek süper(301 yönlendirme, ve url yapısı düzenleme yok, bunu alan şu aldı yok, ürüne göre kargo girme yok, sepet tutarına göre kargo yok gerçi bu diğerlerinde de yok, hb-gg entegrasyonu yok)

en karışık kullanım kobimaster(ürün düzenlemesi ve eklemesi bir ölüm hele hele birde stok kodunu değiştireceksiniz tam çile) ama yazılımın seosu mükemmel entegrasyonlara çok para valla

bilginet destek çok zayıf kullanıcı yetkilendirmede sıkıntı var örneğin elemanınız sınırlı yetki vermek istiyorsunuz olmuyor durumu ilettim kervan yolda düzelir dediler gerçi bayağı oldu düzelttilerse bilmiyorum(bir elemanım tüm ürünleri pasife almıştı bir zamanlar hala acısı içimde).Seo için bilgi kütüphanesi gibi bir şey oluşturamıyorsunuz

e ticaretkur fena değil bu yazılıma seo anlamında emek vermedim ama kullanımı ideasofta çok benziyor fiyatı gayet müsait ama firma patlarsa sitede patlar gibi geliyor kurumsal olanlarda bu işin olacağını pek sanmıyorum ama ürünlerde h1 taglarini otomatik atması yazılımı hemen diğer yazılımlardan ayırıyor.Emek veriyorlar saygı duymak lazım

Presta tam bir baba sanki diğerleri opencart ile prestanın editi gibi şakası bir yana ama kullanmak mesele kod bilgim zayıf istediğim gibi müdahale edemiyorum

Sonuç:Kullandığım 5 yazılıma göre en iyisi ideasoft