Some0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşı tanımam görmem ama adama bu kadar yüklenmeyin ya. 500 usd reklam yıllarca satıldı forumda satanların hiç biride ödeme yapmadı facebooka 250 tl yi direk cebe attı. o zaman faturalandırma yoktu facebookta. hesap limitleri 670-690 TL günlük olarak dı. Gece saat 4 te fatura çekerdi facebook.

Gün içinde reklamı girerlerdi , girerdik 670 harcardı gece 12 ye kadar gece 12 den sonrada kalan bütçeyi 4 e kadar hızlı hızlı harcatırlardı hesap borca düşerdi reklam biterdi

o zaman bu forumda dolandırıcıdan geçilmiyor algısı oluşuyor

Geçmiş 500 usd konuları : https://www.google.com.tr/webhp?sour...20usd%20reklam
Rsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar arkadaslar facebook babanızmı ananızmı allah askına beni güldürmeyin örneklemeler gülmekten karnıma agrılar soktu adam bi konu açmıs konuyu baltalayan baltalayana neden böyle yaparki insanlar facebookun avukatımısınız bence bırakalımda mod arkadaslarımız kararını versin benim gozumde ortada bir problem yok ve teşkil etmiyor. İnsanlar son zamanlarda facebook'a reklam dahi çıkamıyor peki neden turkiyeye çok katı kurallar uyguluyor. Valla kimse kusura bakmasın da ben facebook'a zerre acımam ve bu forumda bir çok arkadasımız facebook uzerinden ekmeğini kazanıyor. Bu arkadas ne yaptı peki reklam çıkamıyanlara yol gostermeye çalısıyor konuyu biraz yanlıs açmıs olabilir. Ama içinde iyi bir niyet yatıyor. Dediğim gibi daha fazla kimse konuyu baltalamaya çalışmasın ben konuyu report ediyorum. Mod arkadaslar ilgilenirse sevinirim Çöpluğe cevirdik sayemizde konuyu.

Diyelim ki bu adam Türkiyedeki birinin çalıntı kartıyla bu işi yapıyor yapmıyor ama yapıyor farzedelim hani size bir şeyi dokunuyor mu diyorsunuz ya . Çalıntı kartla alıp satış yapıyor bize bir zararı yok ama başkasına zararı var . Bu düşünce ile bu arkadaşın yaptığı iyi bir iş mi oluyor.

Adam facebooku dolandırıyor. Facebookun ananın babanın olmasına gerek yok *********** kimi dolandırsa dolandırıcıdır.