TheLastKinQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığın tema the-funk teması mı? sonradan editledin galiba temayı. eğer the-funk teması ise bu temada sayfalama yapmak için

<?php if ($wp_query->max_num_pages > 1) : ?>
								<?php if (current_theme_supports( 'loop-pagination' ) ): ?>
									<?php include (TEMPLATEPATH . '/assets/lib/pagination.php'); ?>
									<nav id="post-nav">
										<?php loop_pagination(); ?>
									</nav>
								 <?php else : ?>
									<div class="alignleft"><?php previous_posts_link( '&laquo; Previous Entries', 'the-funk' ); ?></div>
									<div class="alignright"><?php next_posts_link( 'Next Entries &raquo;', 'the-funk' ); ?></div>
								<?php endif;?>
							<?php endif; ?>
böyle bir kod var pagenavi eklentisi temaların admin bölümünde sayfalma sayısı belirtilmediği için ne yazıkki calısmıyor diye biliyorum. zaten pagenavi eklentisi sayfalama sorunu diye aratırsanız butür cevapları görürsünüz.Kullandığınız temanın admin sayfasında gösterilecek konu adedi sayısını wp-admin ayarlar okuma ayarları bölümündeki değerle aynı yapın diyeceklerdir. the-funk temasının admin teması yok doğal olarak bu durumda ya admin paneli ekleyeeksiniz ya da temanın yukarıda verdiğim sayfalama tabanını kullanın. Belki daha detaylı bilgi verecek bir arkadaş vardır. ben başıma gelenlerden dolayı bu şekilde bir açıklama yazdım. Kendi sitemde sorunu functions.php dosyasına

function sayfalama_tabani_degistir() {
 global $wp_rewrite;
         // pagination_base karşılığını isteğinize göre değiştirebilirsiniz.
   $wp_rewrite->pagination_base = 'sayfa';
   $wp_rewrite->flush_rules();
}
add_action( 'init', 'sayfalama_tabani_degistir', 1 );

//Sayfalama
function sayfalama($pages = '', $range = 4)
{
     $showitems = ($range * 2)+1; 
     global $paged;
     if(empty($paged)) $paged = 1;
     if($pages == '')
     {
         global $wp_query;
         $pages = $wp_query->max_num_pages;
         if(!$pages)
         {
             $pages = 1;
         }
     } 
     if(1 != $pages)
     {
         echo "<div id='sayfalama'>";

if($paged > 2 && $paged > $range+1 && $showitems < $pages) echo "<a href='".get_pagenum_link(1)."'>&laquo;</a>";
         if($paged > 1 && $showitems < $pages) echo "<a href='".get_pagenum_link($paged - 1)."'>&lsaquo;</a>";
         for ($i=1; $i <= $pages; $i++)
         {
             if (1 != $pages &&( !($i >= $paged+$range+1 || $i <= $paged-$range-1) || $pages <= $showitems ))
             {
                 echo ($paged == $i)? "<span class='current'>".$i."</span>":"<a href='".get_pagenum_link($i)."' class='inactive' >".$i."</a>";
             }
         }
         if ($paged < $pages && $showitems < $pages) echo "<a href='".get_pagenum_link($paged + 1)."'>&rsaquo;</a>";
         if ($paged < $pages-1 &&  $paged+$range-1 < $pages && $showitems < $pages) echo "<a href='".get_pagenum_link($pages)."'>&raquo;</a>";
         echo "</div>";
     }
}
bu kodları ekledim sonra admin paneli ekledim temama

// Admin panel
require_once( TEMPLATEPATH."/admin/admin-functions.php" ); 
require_once( TEMPLATEPATH."/admin/admin-interface.php" ); 
require_once( TEMPLATEPATH."/admin/theme-settings.php" );
bu kodları functions.php ye eklenecek

free admin panel googleda aratınca bulabilirsiniz. biraz kurcalamanız lazım.

en son olarakda sayfalama yapmak istediğim yerde

<?php
if(function_exists('wp_pagenavi')) {
wp_pagenavi();
} else { 
}
wp_reset_query();
?>
bu kodu kullandım sorunsuz bir sekilde özel sayfalarda indexte heryerde calısıyor pagenavi

son olarak şu kodu bir dener misin?

<?php
if(function_exists('wp_pagenavi')) {
wp_pagenavi();
} else { 
}
wp_reset_query();
?>
Öncelikle böyle detaylı anlatım için teşşekürler hocam skype vermiştiniz alacaktım kaldırmıssınız uyguladım ama sorun duzelmiyor tekrar skype verir misiniz