Uzak durmalısınız. XML ile satış yapacağız dedik xx firmasının xml yapısı mevcut mu destek veriyor musunuz dedik evet dediler. Satın aldıktan sonra öğrendikki daha önceden hiç kurmamışlar. Aradan bi 3 ay geçti her gün bunlarla uğraştık anca kurdular ama gene de hataları vardı.
O sorun hal oldu 3 ay sonra bu seferde mobil ödeme ile satış yapmak istedik onların anlaşmalı olduğu firma ile anlaşma yaptık api kodlarını alıp platine verdik bu seferde bize mobil ödemesi yapan firmayla iletişime geçin bizimle iletişime geçsinler mobil ödeme sistemlerini güncellemişler desteklemiyor dediler. Ee tamamda siz bana burayla görüşün dediniz sizin iletişime geçmeniz gerekiyor beni niye uğraştırıyorsunuz? Sonuç olarak mobil ödemeden de vazgeçtik.
Tema olarak ise işlevsiz 2 3 tane temaları var ve hepsi aynı konseptte renklerini değiştirip değiştirip koymuşlar.
Destek olarak çok yetersizler bu veya bundan başka konularda destek talebi açtığımda genelde konuyu değiştiriyorlar veya kendileri uğraşmamak için başka bir şekilde çözüm sunuyorlar.
Anlayacağınız bir tek pazarlama ekibi çok güzel iyi satıyorlar ama destek berbat verilen sözler tutulmuyor.
Benim platinmarketi tercih etme nedenim sanalpos alabilmek içindi ama sağolsunlar garanti ile anlaşmalı olduklarını söyledikleri halde garanti dahil 7 bankadan sanalpos red cevabı geldi. Bende payu ile sanalpos çalıştırdım onun içinde platine gerek yoktu zaten vergi levhası olan herkese veriyorlar. Prestashop kurun daha ucuza gelir kafanız ağrımaz.
Teşekkürler. Mevzu aslında ucuza gelmesi değil. Kendim sistem ile sürekli ilgilenemeyeceğim için hazır kurulu bir sistem almak istiyorum. Onun için arayış içerisindeyim.s