Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web sitenizi, web sitenizin dilini(İngilizce, Arapça, Türkçe vs), ürünlerinizi ve özelliklerini bilmeden yönlendirmem doğru olmaz.

Sadece şunu yazabilirim: Arama ağı görüntülü reklam seçeneğiyle ve alışveriş reklamları şeklinde iki kampanya altında anahtar kelimelere (satışını yaptığınız ürünlerin isimleri, Osmanlı kılıcı vs. Google Keyword Plannerdan yardım alabilirsiniz) göre farklı reklam grupları oluşturup reklam verebilirsiniz. Keyword araştırırken maliyeti de otomatik hesaplıyor zaten. Tabii ürünlere, web sitenizin kalitesine, sektördeki rekabet durumuna göre reklamlarınızın google da ne kadar ön plana çıkacağı ve sizin ne kadar teklif vermeniz gerektiği detaylı bir çalışma gerektirir.
Çok teşekkürler çok güzel özetlemişsiniz. Benim tek anlamadığım kısım reklam grubu ile direk anahtar kelimeler arasında ne fark var

Yani ben anahtar kelimelerimi seçtim herşeyini gördüm tamamda. Bana öneri reklam grubu çıkıyor bu ne işe yarar seçtiğim anahtar kelimelerin hepsi üzerinden tek reklam versem ?