Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma üzerinden para kazandığım için değil . Hizmeti gördüğüm için . Destek talebi olarak sistemde kayıtlı olan telefondan beni ararmısınız yaz. Çok önemli olduğunu belirt eğer o domain senin için önemliyse seni en geç 2 gün içinde almanyadan ararlar ve bir aramada 20 dk boyunca görüştüm ben sırf bu işe başlamadan önce aklımdaki soruları sormak için . Kendi abuse ekipleri var. Ve abuse ekipleri alman . Almanca olarak destek açmak zorundasın orada çalışan Türkler 3-4 kişi o da Türkiyeden bu firma üzerine bir patlama olduğu ve kayıtlar çoğaldığı için çalıştırılan Türk çalışanlar yani 200 tane Türk çalışan yok . Abuse ekibine erişemezler ve öyle bir yetkileri de yok . Her firmanın güvenlik ekibi farklıdır bu bankalarda da böyledir.
yazdım hocam yazdım, bundan önce bir hesabımda daha farklı bır sorun olmuştu mail gelmedi bı turlu bu burak doganla konustum sonra banu mu ne vardı o ılgılendı hallettı ona ulasmaya calıstım yıne her defasında bu burak yazdı bılgı veremeıyorum onu veremıyorum bunu veremıyorum o zaman ne dıye oturtmuslar hıc bır bılgı veremıyorsa bılgı veremıyorum yazmak ıcın mı oturtmuşlar anlamadım. Abuse ekıbınız kımse o ulaşsın dıyorum yok. Bu durumda firma benim için dolandırıcıdır bu kadar basit benim paramı almıştır hizmet sunmamıştır. He mesele 4-5 lira mevzusu değil. Ama 1 senelik olarak domaın sattıgını soyluyor bu sekılde godaddy de bugune kadar 70-80 domaın aldım bır kere boyle sorun yasamadım ondan nasıl aldıysam bundan da oyle aldım almaz olaydım. He maılı yolladılar tasıyın dıye tasımadım suan domaın oyle acık duruyor ancak yonetım panelıne gırısımı engellemısler anlamadım. Bakalım domaın kapanmazsa 5-6 ay sonra taşşırım ip i yonlendırmsıtım zaten suan sorun yok yani siteye erısımde ama maıl attılar alın tasıyın domaınınızı dıye ızlıyorum sımdılık durumu