MiniSky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ozaman tema önerin nedir
Öneri değil, danışma. Bu dönemde responsive, mobil uyumlu, adsense reklam yerleşimine uygun temalar zaten tutuluyor. Amerikayı baştan keşfetmeye gerek yok. Size en büyük önerim budur.

Tekrar söylüyorum, ben bu konu üzerinde ve pm üzerinden hiç kimseye x sektörüne, x kelimesine x teması ile x rss kaynağından içerik çek demem/demeyecem.

X eklentilerini kurdum, x şeklinde içerik ekledim diyecem. Herhangi bir çıkarım-art niyetim yok. Yaşadıklarımı anlatıyorum ve gösteriyorum. Siteler tutar ya da tutmaz bu beni bağlamaz. Google ile ortak çalışmıyorum sonuçta. Belki sizin yaptığınız siteler tutacak belki benimkiler.. Belki hepsi belki hiç biri.

Bu sebeple isterseniz konunun sonuna kadar bekleyin. Bir zaman sonra otomatiğe bağlayacak sistem ve güncelleme olmayacak. Kazandıysam deneyin kazanmadıysam zarar etmekten kurtulmuş olursunuz. Benim için şuan aylık 60 lira hedefi var. Aylık 60 lira sunucu ve domain parasını çıkarıyor. 60 lirayı gördüğüm ay yeni domain alacam Bakalım nereye kadar gidecek...