18.05.2016 Güncelleme

3. Domaini aldım. Fransızca domain.
4. domain konusunda niye bilmiyorum kararsız kaldım. İtalyanca dil bakımından translate ve spinde sıkıntı çıkarabilecek bir dil gibi göründü gözüme. Daha önce deneyimledim fakat ilk ilk patlayan sitelerimden oldu İtalyanca

2 Domaini bir sunucuya kurdum. Fransızca ve Almanca'yı. Özel bir sebepten dolayı 21'inden önce 2. sunucuyu aktif edemiyorum. Daha doğrusu sunucu zaten aktif halde fakat özel ip alacağım. Onu bilerek bekletiyorum.
Neden özel İP?
Host firmasından oldukça memnun olduğum için değiştirmek istemedim fakat diğer sitelerim spam yediği için aynı ip'de tekrardan site kurmuyorum. Bir risk olarak görüyorum şahsen.

Neyse; 2 adet domaini kurdum. İçerik çekim konusunda ( Çapraz bağlantı ) sıkıntı çıkarmasın diye aynı temayı tercih ettim. Henüz Wp-Robot'u satın almadığım için bir şey yapmadım. Sadece temaları kurdum eklentileri yükledim bekliyorum

Siteleri Fransızca ve Almanca olarak kurdum. Yani panellerde Almanca ve Fransızca. Bu beni zorlamıyor. Zaten ezbere kullanıyoruz paneli.

Aynı zamanda RSS adreslerini araştırıyorum. Günlük düzenli ve kaliteli içerik ekleyen siteleri araştırıyorum. Öncelikli dil tercihim İngilizce.

###########

Konuda benimle beraber ilerlemek isteyenler biraz daha sabretsin. Acelemiz yok. Ben içerik girişine başlayayım içerik giriş şeklimi de anlatacağım çünkü.

Ayrıca; bazı arkadaşlar sektör, kelime, tema ve Wp-Robot lisansını talep ediyor. Bu gibi isteklerde lütfen bulunmayın.
Temayı danışırsınız anlarım, sektörü danışırsınız anlarım da lisansı siz mi vereceksiniz gibi bir soru....