Bilinen, eski firmalar arasından bildiğim kadarı ile sadece Hozzt'ta inode limiti yok. Eğer değiştirmedilerse Aysima, Netinternet, InternetBilisim vs. hepsi 100.000 ile sınırlı. Güzel Hosting yakın tarihte 250.000'e çıkarttı. O da 100.000'di.
Hostgator yaklaşık milyon web sitesi barındırabiliyor ve php sendmail() fonksiyonu aktif. Demek ki bu bir şekilde yapılabiliyor ve benim için önemli olan da bu.
Bizim de profesyonel ya da hobi amaçlı olarak internet sitelerimiz var ve üzerinde emeğimiz var. Bu emeğimize sahip çıkılması çok önemli. Yeni firmalar bana ve eminim pek çok müşteriye bu güveni veremiyor. Ayrıca ihtiyaçları da karşılamalı hosting firması. Söylediğim gibi benim ihtiyaçlarıma uygun hosting firması Türkiye'de bulamadım. Türk firmalarından VPS ya da VDS hizmeti satın almak yerine aynı paraya Amerika'dan paylaşımlı hosting aldım ve gayet memnunum.
Üç tane aradığım özelliği yazıyorum -"eski firma", "yüksek inode limiti" ve "aktif sendmail() fonksiyonu"- Türkiye'de firma kalmıyor. Yoksa biz de elbette Türk firmalarını tercih ederiz.
Php maili anca kendi sunucunuz olursa açabilirsiniz ülkemiz de aşırı kötü niyetli sistem kullanan hesaplar var w@rez tema eklenti ile backdoor ile çok rahat spam çıkışı yapılıyor
Inode limiti saçma geliyor bana İntenetbilişim ve İdealhosting de innode limiti yok eski firmalar gecenin kaçında bile olsa yanıt veriyorlar ama php mail olayı kapalı smtp kullanmanız lazım

)