Benim de bir sitem Hostgator'da barınıyor. Bizler de keyfimizden barındırmıyoruz yabancı şirketlerde. Örneğin benim sitem 130.000'den fazla dosya barındıyor. Pek çok Türk hosting şirketi ise 100.000 ile limitlendiriyor. Sadece php sendmail() fonksiyonu ile e-posta gönderen ek bir yazılım kullanıyorum; Türk firmalarında bu özellik genellikle pasif. Daha başka sebepler de var Türk firmalarının karşılamakta zorlanıp VPS/VDS gibi çözümler kullanmamızı tavsiye etmeye iten. Hostgator'dayım, mutluyum. Daha iyisi de olabilir, onu keşfettiğimde ona da geçebilirim.
Türk firmalarının çoğu fiyat endeksli çalışıyor. Ben Hostgator'da nerede ise VPS parası veriyorum ama paylaşımlı hosting hizmeti alıyorum. Türk firmaları da bana aynı şartları sağlayabilseydi ve güveni verebilseydi (Lütfen kimse alınmasın ama yeni firmalar güven veremiyor, kapatıp gidiyorlar 3-5 ay sonra) onlarla çalışmayı tercih ederdim.
Şöyle bir şey var innode limiti her yerde yok ,
PHP mail fonksiyonu global olarak kapalı kalır en ufak bir script ile spam mail çıkışı yapacağindan kapatılır kapatılmasa olası spamdan mail ipsi banlanır . daha iyi olarak smtp fonksiyonu kullanılır.
Bende bu işi yapıyorum küçüğüm fazla müşterim yok
nereden baksam 6 yıldır bu işlerle uğraşiyorum yaşça benden büyükler de var yaşın 24 sektörde kendi sunucuları kendi donanımları olanlar var dediğiniz gibi 3 5 ay açıp kaçan o kadar çok kişi var ki ailelerinin haberi yok .
Çoğu işletme zor ayakta duruyor bazıları ise öldü fiyatına satıyor misal 15 liraya yıllık reseller satanlar var ama insanımız ucuz diye balıklama atlatıp alıyor daha sonra güvenilir kişilerden almadıklarından pişman olup yitiriyorlar sistemlerini .
sektör de fazla eski değilim ama çok gördüm 12 yaşında host sattıklarını sananları

.
Sektör de kalıcı olabilmemiz için bizleri emekçileri tercih etmelisiniz en ufak bir google aramasında ne olduğu çıkıyor firmalar
Normal ticari esnaflar da kan ağlıyor sektörün gidişatı hiç iyi değil bir darbe sizler vurmayın kimsenin gücü mecali kalmadı .