Kendi düşen ağlamaz diye bir söz vardır duydunuz mu o kadar Türk firmaları kan ağlarken siz gidip elden alıyorsunuz sonra da gelip burada ağlamayın onlardan iyi hizmeti Türkiye den de alırsın ama tabi onlar yabancı günlerce cevap vermezler ama Türkden anında cevap versin isterseniz az bile sizlere.
Benim de bir sitem Hostgator'da barınıyor. Bizler de keyfimizden barındırmıyoruz yabancı şirketlerde. Örneğin benim sitem 130.000'den fazla dosya barındıyor. Pek çok Türk hosting şirketi ise 100.000 ile limitlendiriyor. Sadece php sendmail() fonksiyonu ile e-posta gönderen ek bir yazılım kullanıyorum; Türk firmalarında bu özellik genellikle pasif. Daha başka sebepler de var Türk firmalarının karşılamakta zorlanıp VPS/VDS gibi çözümler kullanmamızı tavsiye etmeye iten. Hostgator'dayım, mutluyum. Daha iyisi de olabilir, onu keşfettiğimde ona da geçebilirim.
Türk firmalarının çoğu fiyat endeksli çalışıyor. Ben Hostgator'da nerede ise VPS parası veriyorum ama paylaşımlı hosting hizmeti alıyorum. Türk firmaları da bana aynı şartları sağlayabilseydi ve güveni verebilseydi (Lütfen kimse alınmasın ama yeni firmalar güven veremiyor, kapatıp gidiyorlar 3-5 ay sonra) onlarla çalışmayı tercih ederdim.