Merhaba, acayip ilginç bir şeye ihtiyacım var. Yüksek upload hızına ihtiyacım oluyor. Bunun için telefonlardaki upload hızından yararlanmak istiyorum. Aklıma şöyle bir şey geldi, 1 modem ve 1 router ile bilgisayarımdaki işlemleri yönetmek istiyorum. Mesela 46.78.78.55 ip adresi benim video yüklediğim sunucu olsun. Ben bilgisayarımdaki tüm işlemleri modemime gelen adsl hattından yürütmek istiyorum fakat 46.78.78.55 ip adresi ile yaptığım tcp/udp trafiğinin tamamını router üzerinden telefonumun internetine yönlendirmek istiyorum. Yani 46.78.78.55 dışındaki tüm işlemler ADSL hattından gidip gelicek fakat 46.78.78.55 ip adresi ile yaptığım tüm alış verişler telefonumun internetinden akıcak. Elimdeki malzemeler de şöyle;

Modem: TP-LINK TD-W9970
Router: TP-LINK TL-WR841N
Masaüstü PC: Ethernet ve wifi desteği mevcut
Laptop: Ethernet ve wifi desteği mevcut

Kafamdaki donanım haritası şöyle. Modemden 2 tane Ethernet kablosu alınıp birisi Routera gidicek birisi PCye gidicek. Router cihazı üzerinden de WDS köprüleme yapılabiliyor. Bu köprü telefonumun wifi 'si ile gerçekleşecek. Fakat sorunum şu; modem arayüzünde ve router arayüzünde nasıl bir ayarlama yapmalıyım ki bu olayı gerçekleştirebileyim ?

Konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan veya meraklı-yardım sever arkadaşlardan yardım istiyorum. Herhangi bir bilgi gerekiyorsa konu altından görsel olarak paylaşımda bulunabilirim. Şimdiden teşekkürler.