800
modeline göre baya ucuz bi fiyat detayli pm atabilirmisiniz ? herhangi bi kusuru varmi yada bi sorunu bide istanbul ici elden alabilirmiyim?
herhangi bir sorunu yok. al sat yapıyorum. itrade lerime bakabilirsiniz itrade almadığım satışlarım da oldu. kusur resimlerde gözüken sol altta çok az bir iz, ve sağ üst tarafta beats bu audio logosunun sağında bir iz var. fakat o beats logosunun oradaki izi ben satın aldığım zaman modelinden öyle olduğunu zannettim detaylı incelememiştim. beğersem öyle değilmiş

dikkat çekici, rahatsız edici yada göze batan kusuru yoktur.
söylediğiniz gibi ucuza satıyorum. ışıklı klavyeli en dandik laptoplar bile bu fiyatlara yok gerçekten. kaldı ki ürün çok iyidir. alan pişman olmaz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:29 -->-> Daha önceki mesaj 14:02:40 --
800
modeline göre baya ucuz bi fiyat detayli pm atabilirmisiniz ? herhangi bi kusuru varmi yada bi sorunu bide istanbul ici elden alabilirmiyim?
800
not : ŞARJI 3-4 SAAT GİTMEKTEDİR. BELİRTMEYİ UNUTMUŞUM