Merhabalar;
Tamamen aynı dertten müzdaribim hocam, eylülden beridir 20 defa ttk il genel müdürlüğünü gittim, altyapı sorumlusu dahil birçok kişi ile görüştüm, 8 ay olmuş işte hesap et, hala hiçbirşey yapılmadı. Her seferinde senin gibi cevaplar verildi. Alternatif olarak vodefone düşündüm dediğin gibi altyapısı ttk ile çalışıyor hepsinin hiçbir sonuç alamadım. Vınn düşündüm araba fiyatı zaten. 8 aydır işimi mobil internet ile görüyorum ben, 8-10 gb paket yapıyorum, yaptıkça 2-3-4 gb civarında kendisi hediye yolluyor. filmi diziyi arkadaşımdan download ettirip alıyorum öyle izliyorum. normal işlerini devam ettirdiğin sürece ağır bir upload işin yoksa 8 gb ortalama bir ayda yeterli oluyor. Yaptığım seninde yapabileceğin birkaç senaryo var;
-Birçok arkadaşın dediği gibi, biri ile anlaşıp access point ile çekebilirsin, ki en maliyetsiz ve faydalısı bu olur gibi
-Uydunet kablonet vs. o tarz yerlerden alabilirsin 1-2k fiyat rahat çıkar, aldığına da 24 ay taahüt yaptığına da değmez.
-Benim gibi mobil internet olayı ile çözeceksin. O da aylık 100 lirayı geçmez. Ve internet hızın tatmin edici olur(malum 4,5g'de geldi)
Son olarak, ben seneye yeni bir ev ile anlaştım, bu zamanda internet dahi bağlatamadığım biryerde durmam. Sana da son tavsiyem evden çıkabileceğin bir anı kolla, şansın olduğunda ardına bakmadan uzaklaş. Yoksa tüm senen söve söve geçer. Kendimden biliyorum.
Esen kal..