teknoji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya kusııra bakma dostum yazacaklarım senı ve arkadaşlarını kırabilir. Hayatımda Yaşadığım bir olayı anlatacam kısa ve öz bir şekilde...
Bundan 1 sene önce bir iş kazası gecirdim 5 hastanenin bana verdiği rapor 2 gözüde kör yapılacak hiç birsey yok. O anlar yerin dibine girmiştim Affedersiniz ama wcye bile 2 kişi götürüyordu takii çapa tıp fakultesinde Uzm. Dr. Emre Altınkurtla tanışana kadar orada beni ilk görduklerinde dedıkleri şu ''hastalıkta ölüm ve körlük kaderinde varsa yaşarsın ama mucadele edersen ne ölürsün ne kör olursun. Buraya Gelenler içinde Kör Olmak isteyenler var birde görmek isteyenler var '' ve allaha çok şukur mucadeleyı onlar sayesınde kazandım gayet de iyi goruyorum. Diyeceğim odur ki o arkadaşın hastalıgı bahane etmesin yaşamak için eskısınden daha çok çalışsın mucadele etsin emin ol kazanacaktır.
bir şekilde görme özürlü olmak yaşam faaliyetlerine engel değil benim sorduğum soru ölümcül hastalık olaraktı herhangi bir özür sıkıntı yada yetersizlikten dolayı hayatı faaliyetlerini sonlandırmak istemek değil bu arada kırıldığım birşey yok yada kırılacak biri