Sektörümdeki konu dışında 1495 kelimeli alt başlıklı, resimli bir makale yayınladım. Makale video çekimi, fotoğraf çekimi gibi bilgiler içeriyordu. Toplamda anahtar kelimelerim 5-6 adet değildir. O yüzden yoast için odak anahtar kelime girmedim. desc. yok. etiket yok. Bırakın benim anahtar kelimemi, Fotoğrafçılıkla alakalı yoğunlukta yok. 11 mayısta girmiştim bunu. Şimdi tam hatırlamıyorum ama google botu hemen geldi feed'ten baktı, 1 gün sonra yazıya geldi ama indekslenmesi 3 günü bulmuştu.

Botun gelmesinde sorun yok, önce feede geliyor daha sonra yazıya ve sonra indeksliyor.
Bu arada bilgi olsun diye ekleyeyim istedim. Sektörümle birebir değil ama ilgilendirdiği için Yargıtay kararları eklediğim bir kategorim var. Her gün 1 tane ekliyorum. Bu konu başlığından sonra henüz eklemedim ama dün gece eklediğim yazı henüz indekslendi. 1 başlık 1 alt başlık 4-5 etiket 287 kelime.

Düzeltme: Zamanlanmış gönderiydi. ' gün önce öğlen olan zamanlamayı geceye almıştım. O yüzden "dün gece eklediğim" diye bahsettiğim son gönderi aslında dün öğlen 13.36da eklenmiş. Yine dün akşam 21 civarlarında yoktu. Gece yarısı indekslendi. Yani bu durumda son yazım için yaklaşık 11 saatte indekslendi demek daha doğru olacaktır.