Malesef kişinin izni olmadan geri alınamaz. Belli bir ücret karşılığı devir edilmiş. Sizler toplanarak hakkınızı yasal yollardan tabiki arayabilirsiniz. İkisi farklı konular.
forumda arkadaş şikayet konusu açmıştı o konudan dolayı banlandı:
https://www.r10.net/sikayetim-var/158...post1071497256
satışını etik bulmuyorum, arkadaş ver sana verdiğim parayı tekrar satışa çıkart dedi de. Ne anladım ben o işten hem ben yazayım sana satayım sende bundan kar elde et, hemde sana verdiğim parayı geri ver bana benimde sattıklarım bedavadan karım olsun. Mantıklı olan birşey de değil şimdilik satış vs düşünmüyorum herhangi bir şekilde.
Vaktim yok inanın buna.
başka bir isimle botun satışına devam etsen çok iyi olur aslında mesela sen satışı yaparken güncelleme yapıcana söz vermedin ve ücretsiz güncellemeler yaptın saolasın.
Ancak konunda en az 5 bot çalışacaktır ve lisans ömür boyudur diye yazıyordu 5 bot ömür boyu çalışması gerekir botun haklarını devir etsende bu kadar kişi baya bir süre mağdur oldu. Mağdur olmalarını geçtim kendimi örnek vereyim ömür boyu 5 botun kesin çalışacağına dair konundaki o yazıyı gördüğüm için aldım şimdi yine sen başka bir kategoride bot yapsan belki yine senden alırım ama eskisi gibi güvenemem herşey için saolasın.