uzun süredir spam ile ilgileniyorum.bazı arkadaşlar hoş bir durum gibi görünmeyebilir bu o arkadaşlar eğer rencide edici ya da saygısız yorum yapacaklarsa buradan sonrasını okumamalarını rica ediyorum.
-----------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar,

bir sektörde bulunan bir sitem için deneme yapma kararı aldım.site drop domain ve google dayıyla arası pozitif.ben bu domaini spam için kullandım 2 satır içerik gerisi spamla güzel yerlere geldi.bir takım denemelerde bulundum fakat en son denememde garip bir olayla karşılaştım.

gönderdiğim içerikler normalde google gibi getir aracını kullanmadan hemen indexleniyordu.herhangi bir makaleyi ya da siteyi ilk indexlettirdiğinizde geçici sürede olsa yukarıda çıktığını herkes öğrenmiştir az çok.bende bundan faydalanmak için yüklü miktarda keyword arama kelimesi ve resim içeren bir yazı hazırladım.yaklaşık 3800 kelime falandı biraz abarttım farkındayım maksat hafta sonu hitlerin hızlı olduğundan 3-5 ne gelirse kısa süreli bir vur kaç yapmaktı.içeriği hazırladım google gibi getir ile indexlettirmeyi denedim normalde hemen index alması gerekirken 10 dakika bekledim olmadı , sosyal medyada paylaştım olmadı , pinglettim olmadı.

inatsa inat ulan deyip çok daha güçlü bir sitemden denedim.işimi garanti almak için google gibi getir kullandım hemen bekle bekle 15 dakika oldu olmadı , pingledim olmadı neyse dedim bir gezip geleyim belki gelir.tam 2 saat sonrası sonucu söylüyorum arkadaşlar koca bir 0 .

iki sitedende hazırladığım spam içerik indexlenmedi.işin ilginç tarafı ben bu sitelerden paso spam içerik indexletip sıralamalara giriyorum ama bu içerik kadar hiç abartmamıştım . şimdi sorum şu acaba google bot spam sayfaları indexlemek konusunda bir eşik değere mi sahip ? yoksa işin içinde benim akıl erdiremediğim bir nokta mı var ?

lütfen sektör , site , içerik konusunda bir talepte bulunmayın çünkü illegal içerikler forum kurallarına aykırı