Sunay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hazır kullanmıştır veya kullanmamıştır demedim.
"Yazılım tamamen tarafımızca kodlanmıştır ve alt yapısı tarafımızca hazırlanmıltır. Hazır bir sistem değildir."

Ben bunu şimdi satın alıcam yarın öbürgün biri gelipte ya kardeş sen bizim tasarımımızı nasıl kullanırsın derse ne diycez onu soruyorum ? Hazır bile kullanmış olsa en azından bu temanın lisansını alıp, alt yapısını kendi yazdığını söylemesi gerekmiyor mu ?

Sizin için bir sorun olmayabilir ama ben muammada kaldım. Ozaman 250 TL'ye satılan bir yazılımı neden 399 TL'ye alayım ki ne farkı var ?

He arkadaş derki kardeşim ben bu tasarımın lisansına para verdim. Derkim o zaman 399 TL değil 599 yaz.
HTML/CSS kısmından bahsetmemiş aslında yazılım tarafından bahsetmiş ki verdiği özellikler de hep .net ile ilgili. @senturksun doğru söylemiş buarada sizin de kullanabilmeniz için regular lisans almanız lazım themeforesttan. Ücretsiz temalarda bu tür sorun bulunmuyor ama ücretlilerde regular lisans site başına alınması gerekiyor. Veya extended lisans ile çözülebilir, satışa uygun olabilir.

PHP ile .NET arasında her zaman fiyat farkı vardır ve .NET her zaman daha pahalıdır Oralara girip konuyu saptırmayalım Ama gene de herkes kendi fiyatını belirler ona da birşey diyemeyiz

DİPNOT: Arkadaşı tanımam, en ufacık bir konuşmamız dahi olmadı. Yanlış anlaşılma olmasın genel olarak haddim olmadan yazdım. Affola.