ikatechws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzenlemenin devam ettiğini düşünerek daha önce özel mesaj ile gönderdiğim önerime bir kaç öneri daha eklemek istiyorum
Masa üstü versiyonunda
* Menüler bölümünün sayfa aşağı inmesi halinde yukarıda sabit kalması seçeneğini bulunabilir,
* Menü altında yer alan yatay manşet (5 li) resimlerinin üzerinde haber başlığı ve açıklmanın bulunmaması seçeneği olabilir, kişiler sadece özel manşet resimlerini göstermek isteyebilirler ki ben şahsen isterim. Başlık ve spot özeti haberin içeriğinde yer alabilir
* 13 lü manşet haberler bölümünde istenilen haberden sonra reklam koyabilme seçeneği olabilir
* 13 lü manşet haberler bölümünde manşet resimlerinin üzerinde başlık olmama seçeneği olabilir başlık haberin içeriğinde olabilir (kişiler kendi manşet resmini düzenlemek isteyebilir)
* Hava durumu ve piyasalar bölümünün hemen altında yer alan haberler bölümünde haber başlıkları ortalanabilir (tıpkı yatay manşet altında bulunan 4 lü haberler bölümünde olduğu gibi)
* Site sahipleri için belki de en önemlisi olan reklam yerleri ile ilgili çeşitlilik arttırılmalı. İstenilen yere reklam koyulabilmeli
* Sağ tarafta yer alan POPÜLER bölümü gibi SON HABERLER ve EN ÇOK OKUNANLAR bölümü olabilir.
* Sistemin bileşen şeklinde (sürükle bırak) olacağı ve isteyenlerin rahatlıkla ana sayfalarını kendilerini dizayn edebileceklerine inanıyorum

HABER OKUMA BÖLÜMÜ
* Haber içeriğinde reklamlar genelde haberin sol tarafından en çok tıklanabilir hale geldi. Reklam yerleşimi konusunda bu duruma hassasiyet gösterilebilinir,
* Kişilerin istedikleri yerlere reklam koyabilmeleri sağlanılabilir,
* Okuyucular haberlere yorum yazarken yazdıkları yorumların kendilerini bağladığını ifade eden ve site sahibini ufakta olsa koruyan ifadeler olabilir (Yapılan yorumlar yorum sahiplerini bağlamaktadır, yetkili mercilerce istenildiği halde yorumlara ait kişilerin bilgileri ilgili mercilere verilecektir vs. tarzı bir yazı)

Mobil versiyonu da görmeyi isterim, tema bitince haber verirseniz sevinirim.
Gerçekten de tam istediklerimi yazmışsınız. İnşallah bu özelliklerde temada bulunur