Merhaba arkadaşlar şuan Türk Telekom`un alt yapısını kullanan Bimcell müşterisiyim. Fiyat/performans olarak gerçekten iyi fakat bir problem olduğunda alt operatör olduğundan muhattap bulmak zor bulunanlarda işten pek anlamıyorlar.Alt hizmet olduğundan Türk Telekom kendini sıyırıyor genelde işin içinden
Faturalı hatta geçmeyi düşünüyorum fiyat uygun olması için. Şimdiye kadar hep Türk Telekomdan faturalı olarak devam ederim diye düşündüm fakat Turkcell in TEK FATURA kampanyalarına denk gelince fikrim değişmeye başladı. Hali hazırda SUPER ONLİNE müşterisiyimde 25 mbit fiber 50 gb akk ayda 55 tl fatura ödüyorum bu kampanyaya dahil olursam:
Bu paketlere ve dahada yüksek kotalı paketlere rahatlıkla geçebiliyorum hali hazırda süper online müşterisi olduğum için.
fiber İnternet faturasını içinden düşersek mobil fatura hemen hemen Türk Telekom paketlerinin avantajlarını yakalıyor. Siz ne önerirsiniz ? Daha doğrusu böyle bir fiyatlandırma hakkında ne düşünüyorsunuz ? Turkcell kazıktı mazıktı ama yola gelmeye başladı gibi görüyorum ben bu durumu.
Bu çelişki yüzünden kaç gündür kilitlendim kaldım