Arkadaşlar Merhaba Dün itibariyle business paket sahibi olduğum https://www.hostinger.web.tr hosting firmasında 5 adet sitemi barındırıyordum. İnanılmaz değer verdiğim android mobil oyun platformu içerikli sitemi dün bu iğrenç firma askıya almış. Nedeni ise ;

Web sitenizin illegal, hizmet şartlarımızı ihlal eden aktiviteye dahil olduğunu H24Staff\den rapor aldık. Rapordan daha detaylı bilgiler: Phishing, scam or hacking activities. (We have received report from H24Staff that your website has been involved into illegal activity that violates our terms of service. More details from the report: Phishing, scam or hacking activities.)

Sitemiz wordpress tabanlı bir site olduğu için illegal olarak sadece yorum botu kullanıldı. Buda illegal bir durum teşkil eder mi bilmiyorum. Ayrıca Paylaşım yapılan dosyalar anlaşmalı farklı siteler de yer alan sunucudan indirilmekte. Ayrıca Bana hizmet şartlarını kabul ettiğim bir üyelik açmadım.Dün Akşam saat 6 dan bu yana aşağıda ki resimde yer alan fişleri gönderdim ama tenezzül edipte arkadaşlar cevap dahi yazmadılar. Hayır insan önce bir iletişime geçer derki kardeşim sitende böyle bir durum var sana ihtar gönderiyorum bir daha ki sefere sitenizi sunucularımız dan kaldırmak zorunda kalacağız de Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar ? Siteye yaklaşık 600 tl para harcadım ekstra bu iğrenç firmadan da business paket aldım. Tam site hedeflediğim kelimede ilk 5 e girdi siteyi uçurdular ! Sitenin yedeğini normalde her gün alıyordu bunlar. Şuan elimde yedek yok. Şikayet edeceğim bir yer var mıdır ? Yasal olarak hakkımı aramak istiyorum.
Yardımcı Olursanız Sevinirim.